L'ITF masculí per Marc Fornell


  • Comparteix:

El tennista del Cercle Sabadellés, Marc Fornell, guanya la final del 6a edició Torneig Internacional de Tennis a José Checa per 2-6, 6-4 i 6-2. Fornell, després d'un mal primer set s'imposa en els altres dos i acaba aconseguint el seu segon títol de campió d'aquest torneig que ha organitzat el Club Tennis Natació Sant Cugat.

Veient el primer set, semblava que la victòria era per José Checa que ha guanyat aquesta primera mànega per 6-2. En el segon set, Fornell ha fet gala d'un ampli repertori de cops, circumstància que ha desconcentrat a Checa, fent que poc a poc marxés del partit. Fornell ho ha aprofitat per endur-se el segon set per 6-4. En el tercer, Fornell, tennista del Cercle Sabadellés de 27 anys, ple de confiança, s'ha aprofitat de la baixada física de Checa per sentenciar ràpidament el set i imposar-se per 6-2, guanyant així un partit que ha tingut coll avall en algunes fases.

Marc Fornell, doble campió del Torneig Internacional del Club Tennis Natació Sant Cugat, comenta les claus de la seva victòria.

Marc Fornell

Jo he intentat jugar diferent. He fet algun canvi de ritme, i ell s'ha vingut cap a baix i ho he aprofitat.




A la final han assistit, l'extennista i ambaixador del Tennis Català, Andrés Gimeno, el president del Club Tennis Natació Sant Cugat, Lluís Jiménez i el regidor d'Esports, Xavier Amador. Amador destaca el mèrit del l'organitzador per la realització d'aquest torneig.

Xavier Amador

És un torneig de gran qualitat. Encara té més mèrit que amb la crisi que ens envolta.







Amb la final masculina es posa punt i final a la 6a edició del ITF al Club Tennis Natació Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.