La 3a edició del Nike Junior Tour de Valldoreix bat récord de participants


  • Comparteix:

La tercera edició del Nike Junior Tour de Valldoreix ja té guanyadors. Robert Herrera i Sara Sorribes en categoria infantil i Marc Milà i Cristina Bucsa en aleví, s'imposen en unes finals que han començat amb retard per culpa de la pluja.

Dues hores més tard del que estava previst han començat les finals del 3er Nike Junior Tour. A les dotze del migdia, després que els operaris del Club Esportiu Valldoreix netegessin l'aigua de les pistes, ha donat començament les finals infantil masculina i femenina. En el quadre masculí, Robert Herrera s'ha imposat a José Monsonís en dos sets (7/6 (10-8) i 6/2). En el quadre femení, Sara Sorribes ha derrotat a Júlia Payola per (6/7, 6/2 i 6/2).

Uns vint minuts més tard han començat les finals alevins. En la masculina, Marc Milà ha vençut a Pol Amorós en tres sets (7/5, 2/6 i 6/3). Per la seva banda, la jugadora d'origen rus, Cristina Bucsa s'ha imposat per un còmode 6/4 i 6/3 a Marta Cañas.

El president del Club Esportiu Valldoreix, Joan Carles Pradell, valora molt positivament l'edició d'enguany en la que han superat el rècord de participants.

Joan Carles Pradell

Estem molt contents perquè hem arribat als 560 participants i han vingut tennistes d'altres països d'Europa.




Un torneig que ha comptat amb la presència de la vocal de Cultura de l'EMD de Valldoreix, Teresa Veciana, del president de la Federació Catalana de Tennis i vicepresident de la Federació Espanyola, Francesc Orriols i de l'ambaixador honorífic de la Federació Catalana de Tennis, Andrés Gimeno.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.