Joao Sousa, del CEV, guanya el IV Future Círculo de Lectores


  • Comparteix:

El tennista portuguès de l'Acadèmia BTT del Club Esportiu Valldoreix, Joao Sousa, es proclama campió de la 4a edició del Future Círculo de Lectores en vèncer en la final per 6-0 i 6-3 al rus Ivan Nedelko. Un torneig disputat a les instal·lacions del Club Esportiu Valldoreix amb un gran nivell de joc.

La final s'ha decantat ràpidament a favor del tennista portuguès que ha guanyat el primer set per 6-0. En el segon, Nedelko ha imposat més resistència, però Sousa ha continuat amb la seva superioritat a la pista i s'ha tornat a endur el set per 6-3, guanyant el partit per 2 sets a 0.

Victòria per Joao Sousa, tennista que des de fa cinc anys s'entrena al Club Espotiu Valldoreix, motiu pel qual, la victòria en el Future Círculo de Lectores suposa una doble satisfacció pel portuguès.

Joao Sousa

És un orgull haver guanyat perquè és casa meva i el meu públic m'ha ajudat molt.


A la final han assistit entre d'altres, la presidenta de l'EMD de Valldoreix, Montserrat Turu, la vocal de Cultura de l'EMD, Teresa Veciana, o la regidora de Cooperació, Immigració i Igualtat, Susanna Pellicer. També han fet acte de presència l'ambaixador de la Federació Catalana de Tennis, Andreu Gimeno, l'entrenador espanyol de Copa Davis, Francis Roig i el president de la Federació Espanyola de Tennis, José Luis Escañuela, que ha destacat la bona organització del torneig.

José Luis Escañuela

Ens han rebut molt bé en un gran dia de tennis per gaudir d'aquest esport des de la base.


Un torneig que ha completat la seva quarta edició amb el patrocini de l'EMD de Valldoreix i del Círculo de Lectores. Com afirma el director del torneig, Jordi Vilaró, un any més, el Future de Valldoreix ha estat tot un èxit.

Jordi Vilaró

Contents de com ha anat tot. Orgullosos de portar gent de nivell al torneig i crec que hem demostrat una bona capacitat d'organització.




El Future Círculo de Lectores de Valldoreix s'ha consolidat en el seu quart any fent-se un nom dins el calendari internacional.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.