Robredo, eliminat de Roland Garros


  • Comparteix:

(AP Photo/Michel Euler)

(AP Photo/Michel Euler)

El tennista resident a Sant Cugat Tommy Robredo ha caigut eliminat en la primera ronda de Roland Garros. Robredo s'ha vist superat pel serbi Viktor Troicki amb un 6/4, 6/4 i 6/3 que el deixa fora de l'obert, en el que ha estat el seu pitjor debut a París.

El jugador d'Hostalric ha començat malament un partit que se li ha girat ràpidament en contra amb un primer set (6/4) a favor del serbi, que s'ha vist afavorit per un desencert del 55% del servei de Robredo.

Robredo ha millorat el seu rendiment al segon set, però en els últims jocs, amb 4-4 al marcador, Troicki ha tret el seu millor tennis i s'ha endut un segon set (6/4) que li deixava l'eliminatòria encarrilada.

El resident a Sant Cugat ha fet un intent de remuntada al tercer set, col·locant-se amb un 3-0 a favor. Una remuntada que ha estat un breu miratge, ja que Troicki s'ha adjudicat els següents sis jocs, vencent així el set i el partit. Al final, 6/4, 6/4 i 6/3.

Aquesta ha estat la 10a participació de Tommy Robredo al torneig de París, on sempre havia arribat com a mínim a la tercera ronda. Decepció, doncs, per Robredo, que signa la seva pitjor actuació a Roland Garros amb una eliminació a primera ronda contra el serbi Viktor Troicki, que s'enfrontarà ara a l'australià Carsten Ball.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.