Èxit santcugatenc al circuit juvenil d'estiu


  • Comparteix:

Triomf santcugatenc al circuit juvenil d'estiu

Triomf santcugatenc al circuit juvenil d'estiu

El Club Tennis Natació Sant Cugat s'ha convertit en l'autèntic dominador del circuit juvenil d'estiu que s'ha organitzat durant tota la setmana a les instal·lacions de l'entitat santcugatenca. David Puigdemasa en benjamí, Alejandro González-Tarrió en aleví i Jimmy Soler en infantil són els tennistes santcugatencs que s'han imposat en aquestes categories.

Una cinquantena de jugadors i jugadores vinguts de tota Catalunya han disputat el circuit juvenil d'estiu en les categories benjamí, aleví i infantil. De les vuit modalitats, tres han tingut triomfs santcugatencs. David Puigdemasa en benjamí, Alejandro González-Tarrió en aleví, i Jimmy Soler en infantil són els tennistes santcugatencs que s'han imposat en aquestes categories. Uns bons resultats que demostren el bon estat de forma del planter del club santcugatenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.