Robredo, a vuitens de Nova York


  • Comparteix:

Robredo suma una victòria importantíssima

Robredo suma una victòria importantíssima

El tennista resident a Sant Cugat Tommy Robredo passa a vuitens de final de l'Obert dels Estats Units després que el seu rival, Michael Llodra, s'ha retirat de l'enfrontament per una lesió al canell. Robredo guanyava el partit per 2 sets a 1 i s'enfrontarà al rus Mickhail Youzhny.

Tommy Robredo ja és a vuitens de final de l'Obert dels Estats Units. En el partit que l'enfrontava a Michael Llodra, Robredo ha perdut el primer set per 3 jocs a 6. L'olotí però, s'ha sobreposat i després d'un intens segon set ha igualat el marcador després de derrotar per 8 a 6 al francés. En el tercer, Llodra ha tingut problemes físics i Robredo ha aprofitat per avançar-se en el marcador amb un clar 6 a 4. A l'última mànega, quan només s'havien disputat dos jocs el francés s'ha retirat deixant pas al tennista resident a Sant Cugat cap els vuitens de final.

Robredo espera a vuitens de final el rus Mickhail Youzhny, que ha eliminat el nord-americà John Isner en quatre sets 6/4, 6/7, 7/6 i 6/4. El partit es jugarà a partir de les cinc de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.