Robredo cau a vuitens


  • Comparteix:

Robredo, eliminat

Robredo, eliminat

El jugador de tennis resident a Sant Cugat Tommy Robredo ha caigut eliminat de l'Obert dels Estats Units després de perdre (7/5, 6/2, 4/6 i 6/4) contra el rus Mikhail Youzhny als vuitens de final del torneig. Tot i la desfeta, aquest ha estat el millor resultat de Robredo en els quatre 'grand slam' de la temporada, en la que acumulava tres comiats a primera ronda, a Austràlia, Roland Garros i Wimbledon.

L'olotí havia arribat als vuitens de final del US Open després que els seus dos últims rivals es retiressin per lesió. Robredo va vèncer el txec Lukas Rosol a primera ronda, però ni Jean Benneteau ni Michael Llodra, tots dos francesos, van poder acabar els seus partits respectius. Així doncs, el tennista olotí s'ha plantat a vuitens de final a Flushing Meadows amb només un partit complert guanyat.

El rus Mikhail Youzhny, però, ha truncat aquesta trajectòria de Robredo derrotant-lo per 7/5, 6/2, 4/6 i 6/4 i deixant-lo fora dels quarts de final de l'obert americà. Tot i l'eliminació, el d'Hostalric ha aconseguit a Nova York el seu millor resultat de la temporada en 'grand slam', en contrast amb les eliminacions a primera ronda que va patir a Austràlia, Roland Garros i Wimbledon.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.