Les millors promeses del tennis, al CTNSC


  • Comparteix:

Patrocinadors i organitzadors, units pel torneig

Patrocinadors i organitzadors, units pel torneig

El Club Tennis Natació Sant Cugat acollirà el Torneig Internacional ITF en les categories masculina i femenina, per setè any consecutiu. La competició, que començarà el 22 d'octubre, és puntuable per a l'ATP i la WTA i serveix per veure en acció joves promeses del tennis. Des del club s'intentarà que els germans González-Tarrió disputin el quadre final mentre que algunes places per a convidats podrien recaure en altres esportistes locals com Enric Guardia o Juan Lizarriturri.

Al 'acte hi han estat presents el regidor d'Esports, Xavier Amador, el president de la Federació Catalana de Tennis, Francesc Orriols, l'extennista Àlex Corrteja, el president del Club Tennis Natació Sant Cugat, Jordi Forcano així com el gerent del club, Francesc Costa. Precisament Costa ha afirmat que aquest torneig és una bona oportunitat per als més joves.

Francesc Costa

El més important és que els clubs de Catalunya continuin apostant pel tennis.


Els resultats d'apostar per aquestes competicions està tenint els seus resultats, ja que a nivell nacional el tennis està vivint un gran moment de forma. En aquest sentit, Francesc Orriols ha destacat el paper de Sant Cugat.

Francesc Orriols

En tennis, en aquest moment Sant Cugat és el municipi més important de l'estat.




El torneig s'iniciarà el divendres 22 d'octubre i les finals es disputaran el dia 31. Els premis són de 10.000 dòlars per a cada una de les categories.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.