Enric Guaita segueix endavant en el ITF del CTNSC


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del CTNSC

Imatge d'arxiu del CTNSC

El tennista santcugatenc Enric Guaita venç a Albert Codino (6/0 i 6/1) en el primer partit del Torneig Internacional del Club Tennis Natació Sant Cugat i s'enfrontarà a Marc Giner en la següent ronda. En la jornada de diumenge, dues santcugatenques més comencen la seva participació, Elena Bel que s'enfronta a Nuria Ormena i Georgina Campins que es medirà a Amaya Ormazábal.

Dels vuit santcugatencs que participen en el Torneig Internacional, tres, Enric Guaita, Elena Bel i Georgina Campins, han de jugar rondes prèvies per accedir al quadre final on ja estan classificats els germans González-Tarrió, Juan Lizariturri, Iveta Dabtuke i Marie Tenin.

Fins el moment només ha debutat Enric Guaita i ho fet amb una còmode victòria (6/0 i 6/1) contra Albert Codino. Una victòria que permet al tennista santcugatenc apropar-se al quadre final del torneig. Abans però, haurà de superar a Marc Giner.

Per la seva banda, Elena Bel i Georgina Campins inicien la seva participació aquest diumenge. Elena Bel es disputarà el passi a la següent ronda contra Nuria Ormena. L'altra santcugatenca, Georgina Campins, tindrà com a rival Amaya Ormazábal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.