Jornada negativa pels santcugatencs


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del CTNSC

Imatge d'arxiu del CTNSC

Els tres representants santcugatencs al Torneig Internacional del Club Tennis Natació Sant Cugat que disputaven els seus partits avui han quedat eliminats. En el quadre femení han caigut Helena Biel i Georgina Campins i en el masculí ho ha fet Enric Guaita. La jornada de demà porta cinc partits amb participació santcugatenca, tres en dobles i dos en individual femení.

Els tres participants a la jornada d'avui del Torneig Internacional del Club Tennis Natació Sant Cugat han dit adéu a la competició. En el quadre femení Helena Bel ha caigut contra Nuria Omera per doble 6-1 mentre que Georgina Campins ha perdut per Amaya Ormazabal (6/4-7/5).
En el quadre masculí l'únic representant santcugatenc, Enric Guaita, ha quedat eliminat per Marc Giner en dos sets, 6-4 i 7-5. Guaita havia arribat a aquesta ronda vencent ahir a Albert Codino.
La jornada de demà porta cinc partits amb tennistes de Sant Cugat. En dobles masculí els santcugatencs Carlos González-Tarrio i Carlos Reixach-Itoiz s'enfronten a David Canudas-Fernández i Marc Dolcet, mentre que Juan Lizariturry i Antonio Vivanco-Guzman juguen contra Roberto Carballes i Pablo Carreno-Busta. En noies, Helena Bel i Georgina Campins es disputen una plaça a la següent ronda contra Desiree Shelenz i Yana Sizikova. En individual femení dues jugadores locals jugaran demà els seus partits, Marie Temin ho farà contra Daniela Venko i Iveta Daptuke contra Daria Sapogova.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.