Cara i creu


Temes relacionats

Jornada negativa pels santcugatencs (24/oct/10)

Enric Guaita segueix endavant en el ITF del CTNSC (23/oct/10)

L'ITF dóna el tret de sortida (22/oct/10)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del CTNSC

Imatge d'arxiu del CTNSC

Els tennistes santcugatencs han acumulat un balanç de dues victòries i tres derrotes en la jornada de dilluns del Torneig Internacional ITF que acull el Club Tennis Natació Sant Cugat (CTNSC). Segueixen endavant Marie Temin, Iveta Dapkute i la parella formada per Juan Lizariturri i Andoni Vivanco-Guzmán. Per contra, han quedat eliminades les parelles formades per Helena Bel i Georgina Campins i Carlos González-Tarrió i Carlos Rexach-Itoiz.

Al quadre individual, Iveta Dapkute ha guanyat (6-3, 6-1) contra Daria Sapogova i Marie Temin ha vençut (6-2, 6-1) la canadenca Daniela Vanko.

En dobles, Helena Bel i Georgina Campins s'acomiaden del torneig després de caure (6-2, 6-1) contra l'alemanya Desiree Schelenz i la russa Yana Sizikova. Tampoc ha passat de ronda la parella formada per Carlos González-Tarrió i Carlos Rexach-Itoiz, que ha perdut (3-6, 6-4 i 10-6) contra David Canudas-Fernández i Marc Dolcet. Avancen en el quadre Juan Lizariturri i Andoni Vivanco-Guzmán, després de desfer-se de Roberto Carballes i Pablo Carreno-Busta.

En la jornada de dimarts, es disputaran tres partits amb interessos santcugatencs: Carlos González-Tarrió jugarà contra Gerard Granollers-Pujol, Jacobo González-Tarrió contra Pedro Clar-Rosselló i Juan Lizarriturri contra José Checa-Calvo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.