Guillermo Olaso, campió de l'ITF del CTNSC


  • Comparteix:

El tennista basc Guillermo Olaso s'imposa a l'andalús Pablo Santos-González en dos sets (6/2 i 7/5) a la final del Torneig Internacional del Club Tennis Natació Sant Cugat (CTNSC). El matx ha començat amb una hora de retard a causa de la pluja que des de primera hora del matí ha caigut a la ciutat. El president del CTNSC, Jordi Forcano, ha anunciat que per l'any vinent està previst que el Torneig Internacional augmenti a categoria superior.

La final masculina de la 7a edició del Torneig Internacional del CTNSC ha deparat una final molt emocionant entre els primers caps de sèrie del campionat, el basc Guillermo Olaso i l'andalús Pablo Santos-González. El matx ha començat amb un Olaso molt fort que s'ha emportat el primer set sense gaires problemes (6/2).

En el segon set, Santos-González s'ha mostrat més regular i ha posat en problemes a un Olaso que ha hagut de suar de valent per imposar-se (7/5) i guanyar així la final en una hora i tres quarts.

El regidor d'Esports, Xavier Amador, remarca l'alt nivell tennístic que s'ha pogut veure a la final.

Xavier Amador

La final ha estat molt bona i hem pogut veure un nivell molt alt.


De cara a la propera edició, que serà la vuitena, la organització preveu millores que possibilitin que el torneig passi a ser catalogat com categoria superior, tal com comenta el president del CTNSC, Jordi Forcano.

Jordi Forcano

Creiem en el torneig i estem negociant la possibilitat d'augmentar el nivell amb més dotació econòmica en premis.




A més de les autoritats locals, la final ha comptat amb la presència del president de la Federació Catalana de Tennis, Francesc Orriols.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.