L'equip de Costa ja és a quarts de final


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'Albert Costa

Imatge d'arxiu d'Albert Costa

L'equip espanyol de Copa Davis, capitanejat per l'extenista resident a Sant Cugat Albert Costa, es classifica pels quarts de final després que Feliciano López i Fernando Verdasco hagin vençut els dobles davant els belgues Steve Darcis i Olivier Rochus (7/6-6/4-6/3). Els altres dos punts de l'eliminatòria els han sumat els individuals que han disputat Verdasco i Rafa Nadal aquest divendres al vespre. El rival de quarts serà la selecció d'Estats Units d'Andy Roddick.

Els dos punts sumats aquest divendres per Verdasco i Nadal donaven confiança a la parella de dobles per sumar l'últim punt de l'eliminatòria, i així ha estat. Els espanyols no han cedit cap mànega i s'han adjudicat el matx per la via ràpida (7/6-6/4-6/3).

Pel que fa als individuals d'aquest divendres Fernando Verdasco ha vençut amb comoditat (6/4-6/3-6/1) el belga Xavier Malisse, i Rafa Nadal ha vençut, també en tres sets ( 6/2-6/4-6/2), Ruben Bemelmans.

El rival del combinat espanyol dirigit per Costa serà Estats Units. L'equip nord-americà s'ha desfet de Xile i ara els espanyols s'hauran d'enfrontar amb Andy Roddick, John Isner, Bob Bryan i Mike Bryan.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.