Robredo accedeix a vuitens de final


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Tommy Robredo

Imatge d'arxiu de Tommy Robredo

El tennista resident a Sant Cugat Tommy Robredo supera en dos sets (6/0 i 6/4) el nordamericà Donald Young a tercera ronda del Masters 1000 d'Indian Wells dels Estats Units. Robredo, que ha confirmat la seva presència a l'abril en el torneig Compte de Godó, tindrà com a rival a vuitens el també nordamericà Sam Querrey que s'ha desfet del madrileny Fernando Verdasco.

Tommy Robredo no s'ha deixat sorprendre pel que fins ara era una de les revelacions del torneig, el nordamericà número 143 del món, Donald Young. L'olotí resident a Sant Cugat ha vençut còmodament a Young en dos sets (6-0 i 6-4). Una victòria que permet a Robredo accedir a vuitens de final on es veurà les cares amb Sam Querrey, número 24 del rànquing ATP, que ha guanyat en dos sets el madrileny Fernando Verdasco (7-5 i 6-4).

A més, Robredo ha confirmat la seva participació en l'Open Banc Sabadell-Trofeu Compte de Godó que del 18 al 24 d'abril tindrà lloc al Real Club Tennis de Barcelona. Un torneig que comptarà amb la presència de sis dels deu primers classificats del món com són el mallorquí Rafa Nadal (1), el suec Robin Soderling (4), l'escocès Andy Murray (5), el valencià David Ferrer (6), el txec Tomas Berdych (7) i l'australià Jurgen Melzer (10). En les diverses edicions en les que ha participat al Compte de Godó, Robredo ha aconseguit un títol de campió, en el 2004 davant l'argentí Gastón Gaudio i un subcampionat en el 2006 davant Rafa Nadal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.