Andy Murray trenca amb Corretja


  • Comparteix:

Corertja i Murray durant un entrenament

Corertja i Murray durant un entrenament

L'extennista santcugatenc Àlex Corretja ha deixat de ser l'entrenador del tennista escocès Andy Murray, número cinc del rànquing ATP. Murray ha donat per acabada la relació professional amb Corretja aquest dimarts després de tres anys de vinculació.

Els mals resultats de Murray en l'inici del 2011 han provocat la decisió de prescindir dels serveis d'Àlex Corretja com a tècnic. Després de perdre la final de l'Open d'Austràlia, Murray ha encadenat tres eliminacions a les primeres de canvi: Rotterdam, Indian Wells i Miami.

Corretja treballava per Andy Murray des del 2008 i després de tres anys donen per acabada la seva relació professional. L'escocès ha agraït la feina feta per Corretja en els últims anys i ha destacat la relació d'amistat que han forjat. Corretja, per la seva banda, ha qualificat de 'gran experiència' haver treballat amb Murray i n'ha destacat les seves qualitats com a tennista.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.