Robredo, trencat; Raonic, eliminat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Tommy Robredo

Imatge d'arxiu de Tommy Robredo

El tennista resident a Sant Cugat Tommy Robredo s'ha retirat del Masters 1.000 de Montecarlo després de recaure de la lesió als adductors que el va fer abandonar a Indian Wells el mes passat. Per la seva banda, l'altre tennista resident a la nostra ciutat Milos Raonic ha quedat eliminat davant David Ferrer.

Robredo havia començat el partit emportant-se el primer set (6-3), però al segon, amb 2-1, l'olotí ha hagut d'abandonar a causa d'una recaiguda del trencament fibril·lar que arrossega des d'Indian Wells. El seu entrenador, Karim Perona, ha reconegut que han forçat massa i assegura que ara l'objectiu serà recuperar-se a temps per arribar a Roland Garros en plena forma.

D'altra banda, Milos Raonic, també resident a Sant Cugat, ha caigut eliminat (6-1,6-3) contra David Ferrer i no estarà tampoc als quarts de final de Montecarlo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.