Tommy Robredo i la seva fundació presenten el 3r Open Memorial Santi Silvas


  • Comparteix:

www.fundaciotommyrobredo.com

www.fundaciotommyrobredo.com

El tennista resident a Sant Cugat Tommy Robredo ha presentat el 3r Open Memorial Santi Silvas al Reial Club de Tennis de Barcelona. La fundació de Tommy Robredo, qui es perdrà el Godó a causa de la lesió que arrossega als adductors, és l'encarregada de dirigir aquest trofeu de tennis sobre cadira de rodes, que es disputarà a la Garrotxa del 8 al 12 de juny.

Durant la presentació d'aquest diumenge, Robredo ha estat acompanyat pel president del Reial Club de Tennis de Barcelona, Albert Agustí, l'extennista i director del Torneig Compte de Godó, el santcugatenc Albert Costa, i el director del CAR de Sant Cugat, Joan Fontseré.

El 3r Open Memorial Santi Silvas reunirà 36 dels millors tennistes sobre cadira de rodes del món i es disputarà a la Garrotxa del 8 al 12 de juny.

A més, Robredo, que es perdrà el Torneig Compte de Godó per lesió, ha inaugurat els actes del Clínic Dunlop amb Nicolás Almagro i el rus Nikolay Davydenko. L'olotí no ha pogut pilotejar, però no ha volgut perdre's com els seus companys han compartit pista amb 80 joves de 24 clubs catalans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.