Cara per a Raonic i creu per a Robredo


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El tennista canadenc resident a Sant Cugat Milos Raonic es desfà a primera ronda de Wimbledon del francès Marc Gicquel (6/3, 7/6 i 6/3). De la seva banda, l'olotí resident a Sant Cugat, Tommy Robredo ha caigut davant el tennista de Xina Taipei Yen-Hun Lu (6/4, 6/4 i 6/1) en la seva reaparició després de dos mesos lesionat.

Bon inici de campionat a Wimbledon per Raonic que ha superat en tres sets el francès Marc Gicquel. Raonic es veurà les cares a segona ronda davant el luxemburguès Gilles Muller que ha superat l'alemany Tommy Haas a primera ronda (7/6, 7/6, 3/6 i 6/3).

L'altre tennista resident a Sant Cugat que està present a Wimbledon, l'olotí Tommy Robredo, ha quedat eliminat a les primeres de canvi davant un rival teòricament assequible com Yen-Hun Lu. Robredo ha mantingut el ritme durant els dos primers sets, que se li han escapat, i s'ha deixat anar en el tercer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.