La 8a edició del torneig de tennis Acciona tindrà les millors promeses europees


  • Comparteix:

Presentació de la 8a edició del torneig internacional Acciona al Club Tennis Natació Sant Cugat

Presentació de la 8a edició del torneig internacional Acciona al Club Tennis Natació Sant Cugat

L'actual campió d'Europa júnior de tennis, Roberto Carballés i Patricia Maier, actual número 97 del rànquing de la WTA, són les grans atraccions de la 8a edició del torneig internacional Acciona que es disputarà del 10 al 16 d'octubre a les instal·lacions del Club Tennis Natació Sant Cugat. La presentació s'ha fet aquest dijous amb la presència del president de la federació catalana, Francesc Orriols, i el regidor d'Esports, Xavier Tizón.

Salt qualitatiu i quantitatiu del torneig que organitza el Club Tennis Natació Sant Cugat. L'increment dels premis econòmics és notable respecte a d'altres edicions. La categoria masculina passa de 10.000 a 15.000 dòlars i la femenina de 10.000 a 25.000. Aquest torneig aplegarà un grup de joves tennistes que lluiten per fer-se un lloc en el món profesional com l'actual campió d'Europa júnior, Roberto Carballés o Patricia Maier, número 97 del rànquing de la WTA. El president del club santcugatenc, Jordi Forcano, explica que la clau del torneig és l'ajuda que reben de les federacions i els patrocinadors.

Jordi Forcano

Organitzem un torneig amb més qualitat gràcies a l'ajuda dels patrocinadors i de la federació catalana i espanyola.


Juan Lizariturry, amb wild card, accedeix de forma directa a la fase final del torneig. A la prèvia, els germans González-Tarrió, Elena Bel i Georgina Campins buscaran l'accés a la primera ronda de la competició. El president de la federació catalana de tennis, Francesc Orriols, reconeix el treball de la directiva del club santcugatenc per organitzar un torneig d'aquestes característiques en temps de crisi.

Francesc Orriols

Que s'incrementin els premis en aquesta edició és un èxit molt gran.



El torneig s'inicia amb la fase prèvia el dissabte de la setmana vinent amb un total de 113 jugadors que intentaran accedir a la primera ronda. Durant els dies de la competició s'organitzarà un clínic amb nens, el tercer dimecres d'octubre, el sopar del torneig l'endemà i les finals, previstes pel dissabte en categoria masculina i per diumenge la femenina. El regidor d'Esports, Xavier Tizón, el seleccionador estatal femení, Miquel Margets, i Àlex Corretja, soci del club, han estat presents a l'acte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.