Costa (CTNSC): 'L'objectiu és recaptar el màxim de diners per a la Fundació Lliga Catalana d'Ajuda Oncològica'


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Club Tennis Natació Sant Cugat (CTNSC) organitza el primer torneig Oncolliga de tennis i pàdel que té l'objectiu de recaptar el màxim de diners per a la Fundació Lliga Catalana d'Ajuda Oncològica. A més, el Junior, el Set Ball i el Tennis Valldoreix també col·laboren amb el torneig. El preu d'inscripció és de 40 euros, tot i que la meitat dels diners els abona el club del qual prové el participant.

Aquest diumenge tindrà lloc el primer torneig de tennis i pàdel Oncolliga organitzat pel CTNSC. La resta de clubs de la nostra ciutat també hi participaran. A més, tots els diners que es recol·lectin van destinats a la Fundació Lliga Catalana d'Ajuda Oncològica. El gerent del CTNSC, Francesc Costa, explica en què consistirà el torneig.

Francesc Costa

La idea és passar-ho bé, hi ha una tómbola de regals per aconseguir diners per l'associació. Si funciona es podria repetir el proper any.






El preu d'inscripció és de 40 euros, malgrat que la meitat la paga el club del qual forma part el participant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.