L'equip espanyol de Copa Davis s'entrena a Club Esportiu Valldoreix


  • Comparteix:

Imatge de les instal·lacions del CE Valldoreix

Imatge de les instal·lacions del CE Valldoreix

L'equip espanyol de Copa Davis, capitanejat pel santcugatenc Albert Costa, prepara la final de la màxima competició de tennis per equips al Club Esportiu Valldoreix. Fernando Verdasco, Feliciano López i Marcel Granollers han iniciat aquest dilluns els entrenaments per a la final que es disputarà a Sevilla la primera setmana de desembre.

El Club Esportiu Valldoreix acull durant aquesta setmana els primers entrenaments del combinat espanyol de Copa Davis de cara a la final contra l'Argentina. Fernando Verdasco, Feliciano López i Marcel Granollers han iniciat aquest dilluns la preparació a l'entitat valldoreixenca, dues setmanes abans del desenllaç de la competició. El director tècnic del CE Valldoreix, Roger Badia, explica els motius pels quals l'equip de Copa Davis ha triat l'entitat valldoreixenca.

Roger Badia

A ells els hi agrada el club, estan tranquils i l'entorn està bé per preparar-la.



Rafa Nadal i David Ferrer, números 1 i 2 del rànking tennístic espanyol, s'afegiran als entrenaments de preparació quan finalitzin la seva participació a la Copa Màsters de Londres. El combinat espanyol jugarà la final contra Argentina el primer cap de setmana de desembre a l'estadi de la Cartuja de Sevilla.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.