Corretja afirma que ser el capità de Copa Davis és tot un repte


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

L'extennista santcugatenc i nou capità de l'equip espanyol de Copa Davis, Àlex Corretja, ha estat presentat oficialment en el càrrec a l'Estadi Olímpic Lluís Companys. Corretja creu que aquest era l'únic repte que li faltava en el món del tennis i es veu amb forces de continuar amb els èxits dels darrers anys en el combinat estatal.

Corretja ha substituït en el càrrec a l'extennista resident també a la nostra ciutat Albert Costa afirmant que per ell és un repte poder ser el nou capità de l'equip espanyol de Copa Davis. Corretja ha arribat en el millor moment de la història del tennis espanyol i confia poder continuar amb aquesta bona ratxa de resultats.

El primer repte de Corretja és parlar amb els jugadors espanyols i saber quines són les seves intencions de cara la propera edició de Copa Davis. Rafa Nadal, David Ferrer i Feliciano López van anunciar que possiblement no participarien la propera temporada amb el combinat estatal per tal de preparar el Jocs Olímpics de Londres 2012.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.