Àustria serà el proper rival d'Espanya en els quarts de final de la Copa Davis


  • Comparteix:

Àlex Corretja, capità de la Copa Davis, en el plató del programa 'Vermell-i-negre'

Àlex Corretja, capità de la Copa Davis, en el plató del programa 'Vermell-i-negre'

El santcugatenc i capità de l'equip espanyol de la Copa Davis, Àlex Corretja, es disputarà amb Àustria una plaça a semifinals de la Copa Davis 2012. El combinat espanyol jugarà els quarts de final després de superar amb claredat els vuitens contra el Kazakhstan amb un ple de victòries, cinc de cinc partits disputats. De la seva banda, Àustria arriba a aquesta eliminatòria després de superar Rússia per la mínima (3-2). Aquesta eliminatòria la disputarà Espanya com a local la segona setmana d'abril.

L'eliminatòria de debut d'Àlex Corretja com a capità de l'equip espanyol de Copa Davis no ha pogut ser més plàcida, aconseguint un ple de victòries. Després del primer triomf, en què Juan Carlos Ferrero va patir per superar a Kukushkin, no van tenir tants problemes Almagro, que va donar el segon i quart punt, Granollers i López que feien el tercer en dobles, i novament Granollers, que va donar el cinquè. Ara, Espanya es trobarà als quarts de final amb Àustria, que va eliminar (3-2) a Rússia. La gran amenaça per al conjunt capitanejat per Corretja serà Jurgen Melzer. L'austríac és actualment el número 40 de l'ATP, però la temporada passada va arribar a ser el número 8 del món.

Al llarg de la història Espanya i Àustria s'han enfrontat fins a quatre vegades, amb un balanç negatiu per al conjunt que ara dirigeix Corretja, tres victòries per als austríacs i només una espanyola. El 1934 Àustria va superar (5-0) Espanya, el 1979 els espanyols van superar (1-3) els austríacs, el 90 van ser els d'Àustria els que van guanyar (2-3) l'eliminatòria disputada a Barcelona i el 1995 ho van fer de nou en vèncer (4-1).

Espanya rebrà Àustria la segona setmana de d'abril en l'eliminatòria de quarts de final de l'edició d'enguany de la Copa Davis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.