La candidatura de Joan Carles Pradell és, de moment, l'única que s'ha presentat a la presidència del CE Valldoreix


  • Comparteix:

Imatge de Joan Carles Pradell / Font: CE Valldoreix

Imatge de Joan Carles Pradell / Font: CE Valldoreix

El Club Esportiu Valldoreix tancarà el període per presentar les candidatures a la presidència dilluns que ve. Fins el moment, l'única candidatura que s'ha presentat és la de la junta actual presidida per Joan Carles Pradell, que aspira a renovar el seu mandat per sis anys. Si hi ha més candidatures, les eleccions seran el dissabte de la setmana que ve.

Des que es va obrir el termini per presentar candidatures per a la presidència del Club Esportiu Valldoreix, a l'abril, només l'actual junta encapçalada per Joan Carles Pradell ha mostrat la intenció de presentar-se a unes possibles eleccions. Dilluns que ve finalitza el període de presentació de candidatures i si n'hi ha més d'una es convocaran eleccions dissabte. L'actual president del Club Esportiu Valldoreix destaca la tranquil·litat social que viu l'entitat com a clau per a la falta de candidatures al marge de la seva.

Joan Carles Pradell

El club va força bé i hi ha tranquil·litat social i només hi ha la candidatura nostra, que ha renovat parcialment els seus components.




L'actualitat del CE Valldoreix passa per la disputa de l'ITF masculí amb presència de 64 tennistes i que diumenge veurà la final a partir de dos quarts de dotze del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.