L'aleví del Natació Sant Cugat a per les semifinals de l'Estatal


  • Comparteix:

L'aleví del CTNSC disputa l'Estatal a Cordillera / Font: Rfet.es

L'aleví del CTNSC disputa l'Estatal a Cordillera / Font: Rfet.es

L'aleví del Club Tennis Natació Sant Cugat (CTNSC) lluita per accedir a les semifinals de consolació del Campionat d'Espanya per equips després de perdre el primer partit contra el Saragossa (1-3) i guanyar el Laboral (4-0). Els santcugatencs s'enfronten aquesta tarda al Cordillera, l'amfitrió de la competició.

En el primer enfrontament de l'Estatal el CTNSC ha notat la superioritat del Saragossa que no ha deixat opció als santcugatencs. El rival, favorit per endur-se el títol, ha presentat un millor joc. Només Àlex Verdú s'ha endut la victòria davant els aragonesos. Un cop fora de la lluita per aconseguir endur-se el trofeu, els santcugatencs han iniciat el grup de consolació. El primer partit contra La Laboral no ha presentat cap problema pels jugadors del CTNSC que l'han superat amb comoditat (4-0). El responsable del conjunt aleví, Jesús Bustamante, està satisfet amb el treball dels seus jugadors.

Jesús Bustamante

És una experiència molt profitosa per als nostres jugadors aquesta competició.


Els santcugatencs juguen aquesta tarda davant del Cordillera, l'amfitrió de l'Estatal, per passar a les semifinals de consolació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.