La 2a edició de l'ITF sènior del CE Valldoreix aplega 110 tennistes


  • Comparteix:

Imatge del CE Valldoreix

Imatge del CE Valldoreix

L'ITF Open Sènior del CE Valldoreix s'inicia aquest dilluns amb la presència de 110 tennistes d'edats compreses entre els 35 i els 70 anys. El torneig, que arriba a la 2a edició, pràcticament triplica el nombre d'inscrits respecte l'any passat i augmenta el seu nivell passant de grau 5 a grau 4.

Els participants es distribuiran en diferents categories depenent de l'edat. Entre els inscrits destaca la presència de la santcugatenca Gisela Riera, una de les millors jugadores de la nostra ciutat. Tot i no ser una prova amb la mateixa repercussió que un Futures o un torneig Nike, l'edició d'eguany comptarà amb més del doble de participants que l'anterior, en què va haver una quarantena pels 110 d'aquesta. El president del CE Valldoreix, Joan Carles Pradell, destaca la presència d'un 20% de jugadors estrangers tot i que molts són residents a l'estat espanyol.

Joan Carles Pradell

No és de les proves més internacionals i crec que un 20% dels participants són de fóra. Hi ha tornejos com el de Nike que tenen encara més presència internacional.



El torneig comença aquest dilluns, i les finals de les diferents categories es duran a terme a partir de dissabte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.