Gisela Riera i Jordi Nicolás es proclamen vencedors en les categories +35 i + 45


  • Comparteix:

Els santcugatencs Gisela Riera i Jordi Nicolás s'enduen les categories +35 i +45 respectivament a l'ITF Open Sènior del CE Valldoreix, que ha finalitzat aquest dissabte després d'una setmana de competició. Enguany el torneig ha estat qualificat amb grau 4 i pel proper any s'espera que pugui arribar a ser de grau 3.

Aquesta edició ha millorat respecte la primera tant en el nivell dels participants com en l'organització. Ho demostra el fet que enguany el torneig hagi estat de grau 4. A més, la competició no es vol quedar aquí i l'organització pretén que l'any vinent el torneig pugi de nivell fins el 3, un nivell que l'atorga l'ITF atès que forma part del circuit internacional.

La millora en els participants ha estat molt accentuada entre els tennistes del CE Valldoreix. Gisela Riera ha estat la vencedora en categoria femenina +35, mentre que Jordi Nicolás ha guanyat en categoria masculina +45 en individual. No han pogut endur-se la victòria el mateix Jordi Nicolás en dobles fent parella amb Tomás Puig, mentre que el local Sigfrid Beck ha estat subcampió a la categoria de +50. El president del CE Valldoreix, Joan Carles Pradell, destaca les millores en tots dos sentits.

Joan Carles Pradell

Ha estat un doble èxit, a nivell organitzatiu i per la participació dels nostres jugadors, que han demostrat que estan a un nivell molt alt.


Tenint en compte la millora aconseguida de la primera a la segona edició, s'espera que per a la tercera el torneig arribi al grau 3, fet que augmentaria el ressò i la presència de millors tennistes a la competició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.