El torneig Futures Vila de Valldoreix ja coneix els seus semifinalistes


  • Comparteix:

Steven Diez, un dels quatre semifinalistes / Font: Fctennis.cat

Steven Diez, un dels quatre semifinalistes / Font: Fctennis.cat

Els enfrontaments entre Miguel Ángel López i Taro Daniel, per una banda, i Steven Diez i Sergio Gutiérrez-Ferrol, per una altra, seran les semifinals del quadre individual de la 7a edició del torneig Futures BTT Tennis Academy Vila de Valldoreix. Els partits es duran a terme aquest dissabte a partir dos quarts d'onze del matí, en uns enfrontaments en què els tennistes es jugaran ser a la final que es disputarà aquest diumenge a dos quarts de dotze del matí.

El tennista espanyol Miguel Ángel López s'ha imposat en els quarts de final en tres sets a David Pérez, després de remuntar un primer set en contra (2-6 / 6-4 / 6-1). En canvi, el seu rival en la primera semifinal del torneig, Taro Daniel, va superar amb comoditat al seu rival, Alexandre Favrot, amb un doble 6 a 2. Els altres dos semifinalistes, Steven Diez i Sergio Gutiérrez-Ferrol, han superat el seus duels de quarts de final amb només dos sets. Diez ha passat per sobre de Samper-Montana amb un espectacular primer set (6-0 / 6-4) i Gutiérrez-Ferrol s'ha endut el seu matx contra Artem Sitak amb molta emoció en el primer set (7-6 / 6-3).

El director del Futures, Albert Riba, comenta que el nivell que hi ha en aquesta 7a edició està sent molt alt i destaca que molts dels jugadors que hi participen estan entre el número 200 i 300 del rànquing ATP. Riba, a més, afirma que tot i la pluja d'aquests darrers dies s'han pogut jugar amb normalitat els partits programats durant la setmana.

Albert Riba

El torneig s'ha pogut desenvolupar sense problemes. La pluja no ha afectat. El nivell és molt alt. Hi ha jugadors de gran qualitat.


En la final de dobles, que es jugava aquest divendres al migdia, s'ha imposat la parella australiana formada per Jay Andrijic i Bradley Mousley en guanyar per dos sets (6-3 / 6-4) els espanyols Miguel Ángel López i Jordi Marcé.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.