Tennis Taula: Panareda acaba tercer a l'Open de Vilanova


  • Comparteix:

El jugador de l'UESC de tennis taula Xavi Panadera ha aconseguit el tercer lloc de l'Open de Vilanova en la categoria absoluta després de caure a la semifinal per un ajustat 1-3 davant el segon cap de sèrie, Jaume Budesca. Per altra banda, la UESC també disputat el catorzè campionat intern que s'ha adjudicat Josep Anton al imposar-se per 3-2 a Enric Bosch.

El santcugatenc Xavi Panadera ha participat a l'Open de Vilanova en la categoria absoluta i després de caure en semifinals davant el segon cap de sèrie Jaume Budesca amb un resultat de 3 a 1 s'ha fet amb la tercera posició. Panadera va desfer-se a vuitens de final del seu company d'equip Josep Antón que partia com a tercer cap de sèrie.

El també santcugatenc Enric Manzano va caure a vuitens de final mentre que Boris Sotillos no va accedir al quadre final i va acabar tercer a la final de consolació. Per la seva banda, l'infantil Nil Espanyol va caure a quarts de final.

Pel que fa a la catorzena edició del campionat intern de la UESC que disputen tots els jugadors de la secció de tennis taula també ha tingut lloc aquest cap de setmana. Un cop més la final ha enfrontat els jugadors del primer equip Enric Bosh i Josep Antón.

Aquesta ja és la sisena vegada que Bosch i Antón es troben a la final d'aquest compionat amb un balanç de tres victòries d'Antón i tres de Bosch. Aquest catorzè campionat s'ha decantat per quarta vegada cap a Antón que s'ha imposat per un 3 a 2. Escoltem Josep Antón.



Antón s'ha convertit així amb l'únic jugador fins al moment en adjudicar-se quatre finals desmarcant-se d'Enric Bosch i d'exjugadors com Oscar Galiifa i Claus Tottler que acumulaven tres victòries cadascú.

El tercer classificat és Miquel Peñafiel que va guanyar per un ajustat 3 a 1 a l'infantil Nil Español.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.