TENNIS TAULA: La UESC cau a la pista del Tarraco i està obligada a guanyar davant el Kai de Santiago si vol assegurar-se la permanència


  • Comparteix:

El primer equip de la UESC de tennis taula cau a la pista del Tarraco per 4 a 2 en la penúltima jornada de lliga. Els santcugatencs, empatats a punts amb l'Hèlios i el Tarraco, estan a un pas del descens. Els de Benet Moreno estan obligats a guanyar aquest cap de setmana davant el Kai de Santiago si no volen dependre de ningú per assegurar-se la permanència a Primera Nacional.


El final de la lliga s'acosta i la UESC encara no té assegurada la permanència. La tripleta formada per Josep Anton i els juvenils Fran Castillo i Roger de las Cuevas no va poder imposar-se a la pista del Tarraco, on van perdre per 4 a 2. La baixa d'Enric Bosch per motius laborals va quedar compensada per un palista titular del Tarraco, que a última hora no va poder jugar. El santcugatenc Josep Anton afirma que l'enfrontament va ser molt igualat però que ell va perdre dos punts que podia haver guanyat.

Josep Anton

El partit va ser igualat perquè ells també tenien una baixa d'un titular. El problema va ser que jo vaig perdre dos punts que no hauria d'haver perdut.


La nota positiva del partit la va protagonitzar el juvenil Roger de las Cuevas, que va derrotar el segon jugador del Tarraco, una palista de Primera Nacional.

Només queda una jornada per acabar la lliga i la UESC es troba empatada a punts amb l'Helios i el Tarraco. Si l'Helios perd aquest cap de setmana enfront el Barcino, baixarà l'Helios. Tot i així, si l'Helios s'imposa, els de Benet Moreno hauran de guanyar forçosament davant el Kai de Santiago si no volen consumar el descens.
El Kai és l'últim classificat dels deu conjunts que disputen la lliga de Primera Nacional. A priori és un partit favorable pels santcugatencs, que juguen a casa i presenten la tripleta titular; Bosch, Anton i Castillo. Tot i així, Josep Anton comenta que els de Santiago han recuperat un jugador que els pot posar es coses difícils.

Josep Anton

És un partit que, a priori, ens és faborable, tot i que hem sentit que el Kai ha recuperat un jugador de Primera Nacional.


El partit entre la UESC i el Kai de Santiago es disputarà diumenge a les onze del matí a les instal·lacions locals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.