TENNIS TAULA: La UESC no pot amb el Mediterrani a la Copa Catalana


  • Comparteix:

La UESC de tennis taula cau per 4 a 3 a la final de Copa Catalana davant l'actual campió, el Mediterrani. Els vermell-i-negres acusen l'absència del seu millor jugador, Enric Bosch, que per culpa d'un quist al canell no pot jugar. És el segon any consecutiu que la UESC perd la Copa contra el mateix equip.

Fins última hora la UESC no va poder saber si el seu millor jugador, l'Enric Bosch, tindria el canell en condicions per poder disputar la final de la Copa, la tercera consecutiva de l'equip santcugatenc amb el Mediterrani. Una ressonància magnètica feta el divendres a la nit va certificar el no definitiu del jugador vermell-i-negre en aquesta final.
Joan Minguell i els seus jugadors van notar molt l'absència de Bosch, ja que en els moments claus a la tripleta santcugatenca li va faltar l'experiència i la serenitat per emportar-se els punts davant un Mediterrani de Divisió d'honor que va aprofitar molt bé els errors dels vermell-i-negres. Tot i això la UESC va estar a l'alçada d'una final molt igualada i emocionant.
El Coordinador de la UESC de tennis taula, Joan Minguell, explica la final.

Joan Mingell

Quan anàvem 0 -2 la final era nostra, però no vam puntuar i a partir de llavors se'ns va escapar.


És sorprenent que la UESC no acabes emportant-se un partit que va començar guanyant per 2 a 0 i que en el tercer matx de la final va tenir la victòria a tocar. La confiança va perjudicar als jugadors locals que van deixar que el Mediterrani empatés a tres i que s'hagués de jugar la final a un setè partit.

El fet que Enric Bosch no jugués va afectar a la moral de l'equip i, sobretot, al seu joc. Bosch és el líder d'aquest conjunt i la seva absència va ser decisiva per la derrota final. Minguell diu que amb l'Enric Bosch la final hauria canviat.

Joan Minguell

Amb l'Enric Bosch haguessin guanyat.


A partir d'ara la UESC de tennis taula descansa i començarà a disputar els Opens de Juliol. El primer el dia 2 a Vilafranca del Penedès.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.