TENNIS TAULA: Enric Bosch podria ser el nou entrenador de la UESC per la temporada vinent


  • Comparteix:

Enric Bosch, jugador de tenis taula de la UESC, podria convertir-se en el nou entrenador del primer equip per la propera temporada. Bosch confirma a Radio Sant Cugat que la decisió final es farà pública a finals d'aquest mes. Mentrestant el club organitza una nova edició del campus de tennis taula.

La secció de tenis taula de la UESC ha estat buscant un entrenador pel primer equip, i Enric Bosch, jugador d'aquest equip, podria convertir-se en el candidat escollit.

El club santcugatenc ha assegurat que seguiran buscant possibles entrenadors de fora la ciutat fins a finals de mes. Tot i això, Enric Bosch sembla ser de moment l'únic candidat, tanmateix la decisió final no es confirmarà fins a finals de juliol. Enric Bosch ho explica.

Enric Bosch

Estem buscant jugadors de fora però és molt difícil trobar-ne i per tant, és molt provable que sigui jo l'entrenador


A més, la UESC organitza durant tot el més de juliol un campus d'estiu per a nens i nenes de 10 a 14 anys per iniciar-los en el món del tenis taula. La iniciativa pretén donar a conèixer als més petits el tenis taula, i està dirigit a aquells nens i nenes que no han jugat mai o només tenen coneixements bàsics. Així ho explica Enric Bosch.

Enric Bosch



El campus d'estiu que dura tot el més de juliol està organitzat en dues quinzenes i de moment, tal i com ha confirmat el club, les inscripcions per la segona quinzena encara estan obertes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.