TENNIS TAULA: La UESC continua buscant entrenador pel primer equip


  • Comparteix:

El primer equip de tenis taula de la UESC continua buscant entrenador per la propera temporada. Enric Bosch, jugador de tenis taula de la UESC, es perfila com al possible candidat a dirgir l'equip sinó es troba cap tècnic. Al setembre es coneixerà la decisió final.

La secció de tennis taula de la UESC continua buscant entrenador. Com explica el jugador Enric Bosch encara no han trobat cap tècnic.

Enric Bosch

En principi no hem trobat cap entrenador, buscarem tot l0estoi però és complicat. En tot cas hi ha la possibilitat que ho sigui jo.


Tot i així com comenta el mateix jugador des del club santcugatenc estarien interessats en algú de fora per tal que aporti noves idees.

Enric Bosch

Ens agrdaria que vingués alguna persona de fora per tal d'aadquiri nous coneixements.


D'altra banda cal destacar que els jugadors de tennis taula de la UESC continuen amb el seu calendari de competicions. El cap de setmana passat va tenir lloc el Campionat de Sant Andreu on els jugadors del primer equip Enric Bosch, classificat en novena posició, Josep Anton en dissetè lloc i Francesc Castillo hi van participar. Del segon equip Boris Otillo i del tercer equip Isac Llopis, que va aconseguie el segon lloc en la consolació, van ser els representants del club santcugatenc.
Aquest cap de setmana els jugadors disputaran l'Open de Sentmenat dissabte i l'Open de Vendrell diumenge.

Pel que fa al campus d'estiu un total de quinze nens estan aprofitant aquesta oferta d'estiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.