2a jornada de tennis taula escolar de Sant Cugat


  • Comparteix:

33 nens i nenes participen a la 2a jornada de tennis taula escolar de Sant Cugat. La UESC, juntament amb l'OMET organitzen per segon any consecutiu aquest torneig amb l'objectiu d'extendre el tennis taula a nivell escolar. D'altra banda, aquestes jornades serveixen per classificar els 16 millors jugadors per les fases comarcals.

La 2a jornada de tennis taula escolar de Sant Cugat ha aplegat un total de 33 nens i nenes dels col·legis de la ciutat: 20 de l'Avenç, 6 de l'Àgora, 3 del Santa Isabel, 2 de l'Angeleta, 1 dels Pins del Vallès i 1 de La Farga. Tots ells han participat a les categories de Benjamí, Aleví, Infantil i Cadet. El coordinador de les jornades, Enric Bosch està satisfet amb el nombre de participants, tot i que troba a faltar jugadors d'altres escoles que solien inscriure's.

Enric Bosch

EStem satisfets amb la participació, però trobo a faltar algunes escoles que sempre s'havien inscrit


Aquest torneig està obert a tots els nens i nenes que siguin de la ciutat, que vagin a escoles santcugatenques o bé que estiguin empadronats aquí. Bosch explica que un dels objectius d'aquestes jornades és donar a conéixer el tennis taula a nivell escolar.

Enric Bosch

Un dels objectius d'aquestes jornades és extendre el tennis taula entre les escoles


La propera cita del torneig és el 9 de març, quan es disputi la final d'aquestes jornades escolars. D'aquest dia sortiran els 16 millors classificats que jugaran la fase comarcal del tennis taula escolar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.