La UESC, onzena al Campionat de Catalunya de clubs

La UESC de tennis taula finalitza onzena el Campionat de Catalunya de clubs. El conjunt santcugatenc cau davant el Bàscara als vuitens de finals i en la lluita pel 9 al 16è lloc derrota al Mataró i perd davant el Calella 'B'. Abans de finalitzar l'any, els palistes santcugatencs Fran Castillo i Josep Anton participaran al Campionat de Catalunya individual i per parelles.

Aprofitant la festivitat del dia 6 de desembre, es va disputar a Platja d'Aro el Campionat de Catalunya de clubs de tennis taula. Hi prenia part la UESC, que assistia a la cita amb molt poques possibilitats d'arribar a les rondes finals, ja que és un torneig on prenien part també equips de la Superlliga masculina i la Divisió d'Honor. Tot i això, el sorteig dels vuitens de final va emparellar el conjunt santcugatenc amb un equip de la seva mateixa categoria: el Club Tennis Taula Bàscara. Ara bé, el Bàscara és el líder invicte de la Primera Nacional i va posar de manifest la seva superioritat derrotant a la UESC per 3 partides a 1.

Després d'aquest resultat, el conjunt santcugatenc havia de lluitar pels llocs 9 al 16. En el primer partit, la UESC es va enfrontar al Mataró, a qui va apallissar per 3 a 0. En el segon, va caure davant el Calella "B" per 3 a 0. D'aquesta manera, l'equip santcugatenc finalitzava en onzena posició. El palista Josep Anton valorava molt positivament la feina feta durant tot el torneig.

Josep Anton

En el Campionat de Catalunya absolut el nivell és molt alt. Amb els emparellaments que vam tenir, vam fer un paper molt digne.

Un cop celebrat el Campionat de Catalunya de clubs, ara serà el torn del Campionat individual i per parelles. El torneig de celebrarà el 23 de desembre i hi participaran els santcugatencs Fran Castillo i Josep Anton. Ho faran tant a la categoria individual com formant parella a la de dobles.