Tram final de les lligues de tennis taula amb diferents objectius


  • Comparteix:

El primer equip de la UESC de tennis taula assoleix la permanència tot i perdre amb el Vic per 0 partides a 4. Mentrestant, el segon conjunt guanya al Bagà i fa un pas important per aconseguir la permanència a la Divisió d'Honor Catalana.

Els equips de la UESC de tennis taula estan tenint un tram final de lliga mogudet. Només el primer equip ja ha assolit el seu objectiu de temporada, la permanència a la Primera Nacional. De fet, ja ho van aconseguir virtualment la setmana passada i és per això que aquest cap de setmana els jugadors del primer equip, Josep Anton, Enric Bosch i Xavi Panareda, han jugat amb el segon conjunt. El Mezzanotte-UESC necessitava guanyar el Bagà per seguir amb opcions de permanència a la Divisió d'Honor Catalana. Els santcugatencs van cumplir i van vèncer per 4 partides a 0.

Ara només els falta un partit amb el Xarxa Malgrat que, com explica el jugador vermell-i-negre Enric Bosch, serà decisiu per salvar la categoria

Enric Bosch

Tenim moltes possibilitats de mantenir la categoria tot i que perdem aquest cap de setmana


El quart equip, per la seva banda, és l'únic conjunt que lluitava per l'ascens a Preferent Catalana. Lluitava en passat, perquè ara mateix els santcugatencs són els últims en la fase final de la lliga. La UESC ha perdut tots els partits de la primera volta i té poques opcions de pujar de categoria. Ho explica Enric Bosch.

Enric Bosch

L'ascens està molt complicat, de moment hem perdut tots els partits de la fase final


El proper partit del quart equip de la UESC és amb el Cercle TT de Gràcia, conjunt amb el que ja van perdre per 1 partida a 4 a la primera volta.

D'altra banda, divendres s'ha celebrat la final local de tennis taula escolar i el Centre Obert ha estat l'escola que més palistes ha classificat per la final comarcal (5 de 8).







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.