La UESC, a seguir el bon camí davant el Sant Sebastià


  • Comparteix:

La UESC de tennis taula retorna a la competició després d'haver descansat aquesta festivitat. Els santcugatencs ocupen la quarta posició de la Primera Nacional amb sis punts, i dissabte reben el tercer classificat, l'Atlético Sant Sebastià.

Bon inici de campionat per part del conjunt vermell-i-negre. Quan s'han disputat tot just sis jornades d'aquesta Primera Nacional, els santcugatencs ocupen llocs capdavanters a la classificació, amb un balanç de tres victòries i tres derrotes. Una bona classificació que, segons el tècnic Enric Bosch, encara podria haver estat millor.

Enric Bosch

Estem molt bé, però podriem estar millor. La classificació és enganyosa perquè no tots els equips han jugat el mateix nombre de partits


Aquest dissabte els santcugatencs reben la visita del Kraff-Atlético Sant Sebastià. Un duel directe de la part alta de la classificació, ja que enfronta al quart contra el tercer. Dos punts separen a santcugatencs de bascos, un conjunt molt jove amb una plantilla molt àmplia. És per això que el matx es presenta com a sumament igualat. La resposta, dissabte a partir de les sis de la tarda a la Zona Esportiva Municipal de la Rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.