Derrota previsible


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu dels palistes de la UESC

Imatge d'arxiu dels palistes de la UESC

La UESC de tennis taula ha perdut (4-2) contra el Ripollet en la segona jornada de la Primera Nacional i suma la segona derrota consecutiva. Els vermell-i-negres han fet un bon paper davant un rival superior i deixen 'bones sensacions'.

Els santcugatencs han perdut quatre enfrontaments individuals, però per joc, podrien haver sumat algun triomf que, unit a les dues victòries de la UESC, hagués forçat l'empat a tres. Malgrat les dues derrotes en lliga dels vermell-i-negres, el palista Josep Antón assegura que 'les sensacions han estat bones' davant el rival més complicat del grup.

Josep Antón

Tenint en compte que és el rival més fort del grup les sensacions han estat bones. No hem pogut guanyar, però hem plantat cara.


El Ripollet és un dels aspirants a l'ascens de categoria. La UESC, en canvi, és un equip que tot just acaba de pujar de categoria i el seu objectiu prioritari continua sent la permanència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.