Necessiten guanyar per oblidar


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) de tennis taula es veu les cares dissabte amb el Sa Pobla, un rival directe en la lluita per la permanència. Els santcugatencs tractaran de refer-se de la inesperada derrota a casa del cuer de la setmana passada amb un triomf que els impulsi cap a la zona tranquil·la de la classificació.

L'equip de Sant Cugat ocupa zona de promoció de descens empatat a 6 punts amb dos equips més. El Vilanova és cinquè, la UESC sisena i el Sa Pobla setè. Un triple empat que es desfarà aquest dissabte amb l'enfrontament entre els santcugatencs i el Sa Pobla.

La UESC arriba al partit amb la necessitat de passar pàgina després de la sorprenent derrota de la setmana passada a casa del cuer, el Sallent. El palista de la UESC Enric Bosch creu que tenen moltes opcions de guanyar aquesta jornada i oblidar la relliscada soferta.

Enric Bosch

Serà difícil, però tenim bastantes possibilitats de guanyar.




Dissabte, a les sis de la tarda, UESC i Sa Pobla s'enfronten a la ZEM de la rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.