La UESC es jugarà no baixar


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

La secció de tennis taula de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) perd (5-1) a Vilanova en l'última jornada de la lliga regular a la Primera Nacional. Els vermell-i-negres han guanyat la primera partida però s'han vist superats en tots els altrs partits. Amb aquesta derrota els santcugatencs esperen rivals per afrontar la fase de descens de categoria.

L'enfrontament s'ha posat de cara a l'inici amb la victòria d'Enric Bosch amb un clar 3 a 0 davant el tercer jugador dels vilanovins. Pau Mellado però, s'ha vist superat clarament a la segona ronda davant el número u local i en un tercer molt ajustat Josep Antón ha perdut provocant la remuntada. La igualada ha estat en mans d'Enric Bosch en un altre partit molt igualat que el santcugatenc ha perdut en els punts decisius. Amb el 3 a 1 els vermell-i-negres s'han desinflat i no han pogut plantar cara per acabar enfonsant-se amb el 5 a 1 final.

El palista santcugatenc Enric Bosch creu que el resultat no ha fet justícia amb els mèrits d'uns i altres.

Enric Bosch

Él resultat és un pel enganyós, el partit ha estat més igualat del que diu el marcador.


Ara la UESC disputarà la segona fase per intentar mantenir la categoria. En aquest grup es trobaran els quatre pitjors equips del grup tres i quatre mantenint el balanç amb els conjunts a qui ja s'han enfrontat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.