El tennis taula català es reuneix a Sant Cugat


  • Comparteix:

La nit del tennis taula ha tingut lloc a Sant Cugat

La nit del tennis taula ha tingut lloc a Sant Cugat

Prop de 200 persones s'han aplegat aquest divendres al vespre per celebrar la nit del tennis taula que ha organitzat la Federació Catalana. El regidor d'Esports, Xavier Tizón, s'ha mostrat molt satisfet perquè un cop més un ens federatiu hagi triat Sant Cugat com a escenari.

El restaurant La Masia de Sant Cugat ha estat l'espai on la Federació Catalana de Tennis Taula ha celebrat aquest divendres al vespre la seva nit. Un acte on s'ha premiat als millors jugadors i equips de la temporada passada i on s'han repartit d'altres premis.
El regidor d'Esports, Xavier Tizón, es mostra molt satisfet perquè l'acte s'hagi celebrat a la nostra ciutat.

Xavier Tizón

Últimament és perfecte. Les federacions volen venir a Sant Cugat. Tothom vol venir a Sant Cugat a fer pinya i això ens enorgulleix.


A l'acte també han assistit el secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, representants del Consell Català de l'Esport, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, l'Ajuntament i la Diputació de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.