La UESC de tennis taula és líder invicte i amb ple de victòries


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El primer equip de la UESC de tennis taula és líder invicte del grup 4 de la Segona Nacional. Després de cinc jornades, els santcugatencs són l'equip amb més punts a favor i el segon que menys encaixa. Els d'Enric Bosch tenen l'objectiu de retornar a Primera Nacional, categoria perduda la temporada passada.

La UESC continua amb pas ferm a Segona Nacional amb l'ascens com a únic objectiu. Els santcugatencs, que lideren el grup, han guanyat tots els partits i han superat el tercer classificat, el Badalona, i el quart, Santiago. Dels cinc partits que falten per acabar la primera volta, els d'Enric Bosch hauran de jugar davant el segon, el Premià, dos rivals de mitja taula, el Sants i el Vilafranca, i dos partits més davant el Borges i el Vic que ocupen la zona baixa de la taula.

Quan s'ha disputat un quart de campionat, els santcugatencs són l'equip amb més punts a favor, 23, i el segon que menys ha encaixat, 7, per darrera del Premià. Els vermell-i-negres tornaran a la competició dissabte de la setmana vinent quan rebran el Borges, conjunt de la part baixa de la taula.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.