Joan Pahisa espera poder participar en algun torneig internacional al 2012


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El palista santcugatenc Joan Pahisa té com a objectius aquesta temporada la participació als campionats d'Espanya i Catalunya i poder anar a algun torneig internacional, encara que creu que serà difícil ja que enguany entrena menys hores per temes laborals i d'estudis. Pahisa, que competeix amb el CT Sant Quirze amb el primer equip i l'equip de minusvàlids, està ara immers a la Lliga Territorial de Barcelona on és líder amb el seu club.

Després d'aconseguir la medalla de bronze al campionat d'Espanya la temporada passada, Pahisa ha iniciat amb bon peu la nova temporada i amb el seu equip, el CT Sant Quirze, comanda la classificació de la Lliga Territorial. El palista santcugatenc disputa la competició amb el primer equip i amb el de minusvàlids, però enguany ha baixat el ritme d'entrenaments respecte la temporada anterior per motius laborals i d'estudis.

A l'horitzó immediat, Pahisa espera repetir als campionats d'Espanya i Catalunya, però també li agradaria poder competir en algun campionat internacional, però creu que aquesta temporada serà més complicat perquè li pot dedicar menys hores als entrenaments.

Joan Pahissa

La idea és anar al campionat d'Espanya i a algun internacional, però aquest any entreno menys i és complicat.



Gener i febrer seran dos mesos clau per a l'activitat de Pahisa, ja que es disputen els campionats de Catalunya i Espanya, tant en individual com per equips.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.