La UESC de tennis taula s'assegura la fase d'ascens a Primera Nacional


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

L'equip de tennis taula de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) s'ha assegurat, com a mínim, la segona posició del grup 4 de Segona Nacional que permet jugar la fase d'ascens a Primera Nacional. Els santcugatencs van derrotar l'Horta aquest cap de setmana i van ampliar distàncies de manera que no seran superats pel tercer classificat, el Vilafranca.

El conjunt de tennis taula de la UESC disputarà matemàticament la fase d'ascens a Primera Nacional. Els santcugatencs han superat l'Horta (6-0) en la jornada del cap de setmana passat i han assolit una diferència amb el tercer classificat que els perseguidors no poden retallar. Els vermell-i-negres es jugaran en les quatre últimes jornades la primera posició del grup 4 de Segona Nacional amb el Premià de Mar, l'actual líder del grup que, amb un balanç de (15-1), lidera la categoria únicament per diferència de punts amb la UESC. El palista santcugatenc, Josep Antón, valora la fita aconseguida.

Josep Antón

A principi de temporada, el nostre objectiu era pujar i sabíem que teníem opcions, però esperàvem que costés més.


En cas que la UESC no aconsegueixi la primera plaça del grup, els santcugatencs disputaran una fase d'ascens que es jugarà el 26 i 27 de maig i on es podrien enfrontar amb els segons i els tercers dels altres grups de Segona Nacional.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.