Dos podis santcugatencs al campionat d'Espanya sub 19 i sub 21

Imatge dels diferents guanyadors Font: Federació Espanyola de Voleibol

volei_platja

Publicat el 31/jul/11 per Pedro Miserachs

La parella formada per les santcugatenques Meche Arends i Raquel Brun es proclama campiona d'Espanya sub 21 de volei platja en derrotar a la parella murciana Corral-Lobato (2-0). En categoria sub 19, la santcugatenca Mireia Orozco ha estat medalla de bronze després de guanyar amb la seva companya Carol Trinidad a les canàries Guerra i Díaz (2-1).

Les jugadores del Club Voleibol Sant Cugat aprofiten el llarg periode vacacional per practicar el volei platja. Tres jugadores de la disciplina santcugatenca han participat en el Campionat d'Espanya sub 19 i sub 21 que s'ha disputat a Las Palmas de Gran Canària. La platja de las Canteras ha estat l'escenari d'aquest campionat disputat en categories masculina i femenina i que ha coronat a la parella santcugatenca Meche Arends i Raquel Brun com a campiones d'Espanya en categoria sub 21. A la final han derrotat a la parella murciana Corral-Lobato en dos sets 21/19 i 21/12.

També ha obtingut una medalla, en aquest cas de bronze, la santcugatenca Mireia Orozco que ha format parella amb la jugadora del Claret Carol Trinidad. Orozco i Trinidad han vençut en la lluita pel tercer i quart lloc a la parella local Guerra-Díaz i ho han fet per 3 sets a 1 (21/16, 14/21 i 17/15).

L'entrenador del sènior del CVSC, Leo Passerine, creu que el volei platja és un bon complement al treball físic que han de fer les jugadores a l'estiu.

Leo Passerine

Estic content que practiquin volei platja, perquè si no són molts mesos sense fer esport.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Aquests bons resultats de les jugadores santcugatenques confirmen el planter del CVSC com un dels millors de tot l'estat.