El Volei SC renunciarà a jugar a Superlliga encara que hi hagi plaça vacant


  • Comparteix:

El Volei Sant Cugat competirà a Superlliga 2

El Volei Sant Cugat competirà a Superlliga 2

El president del Club Voleibol Sant Cugat, Miquel Martínez, ha confirmat que l'equip jugarà a Superlliga 2, tot i que sorgís alguna plaça vacant a Superlliga. Martínez creu que el conjunt ha de competir a la segona categoria estatal i també argumenta falta de recursos econòmics per disputar la Superlliga.

El Volei Sant Cugat ha baixat a Superlliga 2 després d'una temporada on ha quedat penúltim a la màxima categoria estatal. Els problemes econòmics per fitxar jugadores d'alt nivell han propiciat el descens. Per aquest mateix motiu, el club santcugatenc competirà a Superlliga 2 i renunciarà a jugar a Superlliga encara que es produís alguna renúncia.

El president del Volei Sant Cugat, Miquel Martínez, destaca que el projecte passa únicament per jugar a la segona categoria del volei estatal amb un equip que lluitarà per la part alta de la taula.

Miquel Martínez

La falta de recursos és un handicap per estar a Superlliga.


L'equip iniciarà la pretemporada l'1 de setembre i d'aquí a dues setmanes es coneixerà el grup de Superlliga 2 on jugarà el conjunt santcugatenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.