Esther Bermejo és el primer fitxatge del Club Voleibol Sant Cugat


  • Comparteix:

Esther Bermejo / Foto: Sportsdecasanostra.com

Esther Bermejo / Foto: Sportsdecasanostra.com

La jugadora balear Esther Bermejo del CIDE mallorquí s'ha convertit en el primer fitxatge del Club Voleibol Sant Cugat per a la propera temporada a Superlliga 2. Bermejo actua de col·locadora i amb només 19 anys és una de les promeses més fermes del volei estatal. El conjunt santcugatenc vol incorporar una central després de les baixes de Marta Galcerán, que s'ha retirat, i de Mireia Orozco, que ha fitxat pel Barça de Superlliga.

El Volei Sant Cugat segueix perfilant la plantilla de cara a l'inici de la nova temporada a Superlliga 2 després del descens d'aquesta campanya. La política esportiva és la mateixa: aposta pel planter amb joves jugadores ben formades des de la base. Clàudia Martínez i Júlia Bonet són el clar exemple que pugen del juvenil. A aquestes dues incorporacions s'afegeix Esther Bermejo, que per estudis marxa del CIDE de Mallorca i vindrà a Barcelona. Aquest fet l'ha aprofitat el Volei Sant Cugat per fer-se amb els seues serveis.

Bermejo és una de les joves promeses del volei estatal i un dels clubs referents com és el Ciutadella també l'ha anat seguint durant aquesta campanya amb el CIDE de Primera Nacional. El president del club santcugatenc, Miquel Martínez, destaca la qualitat de la col·locadora Esther Bermejo.

Miquel Martínez

És una jugadora amb molta projecció que aportarà molt a l'equip.


La pretemporada de l'equip s'iniciarà l'1 de setembre i els tres primers classificats pujaran a Superlliga, màxima categoria del volei estatal.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.