El CV Sant Cugat guanya el Torneig Internacional en categoria cadet i juvenil

Imatge del conjunt juvenil santcugatenc, campió del Torneig Internacional de Voleibol

Voleibol

Publicat el 21/set/14 per Pedro Miserachs

El Club Voleibol Sant Cugat s'imposa en les categories cadet i juvenil en el Torneig Internacional de Voleibol. En la final juvenil, les santcugatenques han superat (2-0) el CV Esplugues, mentre que a la cadet les vermell-i-negres han guanyat (2-0) el CV Vall Hebrón. A categoria infantil, el Tor Sapienza de Roma s'ha endut el torneig després de superar el CV Torrejón de Madrid (2-0).


MIRA-HO A CUGAT TV

L'alt nivell ha estat el gran protagonista del Torneig Internacional organitzat pel Club Voleibol Sant Cugat. Ha estat un torneig en què el club santcugatenc ha estat el gran triomfador enduent-se les categories juvenil i cadet, amb un gran potencial de les vermell-i-negres en aquestes categories. En les més petites, el torneig ha marxat cap a Roma, amb victòria del Tor Sapienza davant del CV Torrejón, en una exhibició de l'equip romà.

A banda de la vessant esportiva, el Torneig Internacional de Voleibol sempre es caracteritza per al gran quantitat de gent que mou, tal com comenta el president del Club Voleibol Sant Cugat, Miquel Martínez.

Miquel Martínez

Hem mobilitzat molta gent i cada any movem més. Crec que el torneig aporta un valor al voleibol del nostre club i també de la nostra ciutat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El torneig ha comptat amb 44 equips, més de 500 nenes i equips vinguts de tot Catalunya, Espanya, Itàlia, Portugal i Letònia. Una festa del voleibol que ha arribat a la seva 11a edició, en què una vegada més ha estat clau la col·laboració dels familiars de les jugadores santcugatenques,ja que han acollit a les seves llars al voltant de 60 jugadores.