El Voleibol Sant Cugat tanca la plantilla amb el fitxatge de Kadri Puri

Kadri Puri a la modalitat de volei platja / Font: Federació Internacional de Voleibol

Voleibol

Publicat el 30/set/14 per Albert Prat

El Voleibol Sant Cugat ha fitxat la internacional estoniana Kadri Puri, que estava sense equip, i tanca la plantilla per afrontar la temporada a la Superlliga 2. La jugadora bàltica, quarta incorporació de les de Rafa Ruiz aquest mercat d'estiu, arriba per aportar experiència i qualitat a la zona de recepció de les vermell-i-negres.

El Voleibol Sant Cugat tanca una gran incorporació amb Puri, que es troba a Catalunya per motius laborals i que ha destacat especialment al volei platja. La jugadora estoniana estava buscant equip per jugar a l'hivern i finalment s'ha decidit pel projecte vermell-i-negre, que vol estar a la part alta de la Superlliga 2 i lluitar per tornar a la màxima categoria del voleibol estatal, que van perdre la temporada passada.

Kadri aportarà experiència al màxim nivell, va debutar fins i tot a la selecció absoluta estoniana, i el seu fort és la feina en defensa, tot i que també ofereix una gran quantitat de recursos en atac. En una plantilla jove com la santcugatenca, Puri arriba per compensar la manca de partits al màxim nivell de les seves companyes.

L'entrenador del Voleibol Sant Cugat, Rafa Ruiz, creu que fitxar Puri era una oportunitat que no es podia deixar escapar.

Rafa Ruiz

Teníem la plantilla tancada, en principi, però vist que la Kadri no tenia equip i n'estava buscant, hem decidit incorporar-la per millorar l'equip.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El Voleibol Sant Cugat debutarà a la Superlliga 2 el 18 d'octubre davant el Voley Playa Madrid.