El Volei Sant Cugat és l'equip més jove del grup B de Superlliga 2


  • Comparteix:

Imatge de la plantilla del CV Sant Cugat, amb la presència de les sis jugadores juvenils i cadets / Foto: CVSC

Imatge de la plantilla del CV Sant Cugat, amb la presència de les sis jugadores juvenils i cadets / Foto: CVSC

El Club Voleibol Sant Cugat fa gala de la seva aposta per la joventut amb el primer equip, un conjunt amb la mitjana d'edat més baixa del grup B de Superlliga 2 amb 19,7 anys. Una mitjana que a més és la tercera més baixa de tota la categoria només superada pel Feel Voley Alcobendas amb 18,2 anys i el CAEP Soria amb 15,3, els dos en el grup A.

El primer equip santcugatenc està format per 11 jugadores, més sis que pugen de les categories inferiors. Del sènior, les més joves, amb 19 any,s són Esther Bermejo, Clàudia Martínez i Júlia Bonet, mentre que la més veterana és l'estoniana Kadri Puri amb 26.

Un equip jove que encara ho és més per l'aposta constant per jugadores del juvenil i el cadet. És habitual que Maria Garcia, Patricia Hanfland, Laura Brun, Aina Berbel, Magalí Montoro i Cristina Roda pugin al primer equip per reforçar-lo en partits de Superlliga 2. Totes elles jugadores de les categories inferiors amb edats compreses entre els 17 i els 14 anys. Sens dubte, una aposta per la joventut que demostra la confiança del Volei Sant Cugat en el seu planter i en el treball amb les més joves. Per contra, en el mateix grup milita el Voley Ciutat Cide, que amb una mitjana de 27 anys és el més gran de la categoria.

La capitana del primer equip del Club Voleibol Sant Cugat, Neus Sánchez, destaca que tot i ser un equip molt jove, les jugadores tenen experiència suficient en l'alta competició.

Neus Sánchez

Són nenes que porten molts anys en Centres d'Alt Rendiment i que no els toca per l'edat. Ho han hagut d'aprendre a base d'estar a la pista.


Jugadores joves i que ja destaquen a la categoria, com Júlia Bonet, que amb 19 anys ha estat escollida com MVP de la segona jornada de Superlliga 2.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.